Sömnlös men ganska nöjd.Idag har jag sovit mest hela dagen, natten var inte så ”sovande” precis. Hatar när man har det så ont att man inte vet vad man skall göra för att det skall gå över. Var hos min nya läkare idag, hon var trevlig. Hon tycker att jag jobbar mycket för att komma igen. Kul att höra att någon tycker att jag är duktig! Sjukskriven till slutet av månaden, till att börja med. Med en massa ny medicin, blir väl snart narkoman med all den morfinen.
Nä nu skall jag faktiskt vara glad, Tim min son har äntligen fått internet där nere i Banjara Basti, Indien. Så han skickar hem bilder på så söta barn och på honom så klart. Han skall försöka komma i gång med sin blogg nu så att vi skall kunna följa honom på sitt första steg att rädda världen. Här hittar ni hans BLOGG . Han har även en facebook sida  som ni gärna får besöka. 


Som alla vet så är jag väldigt stolt över mina barn. Men finns det någon förälder som inte älskar sina barn och är stolt över allt de gör…?.....Jo det finns nog men de är inte värda att ens nämnas i denna blogg.

Nä det Tim gör där nere i Indien högaktar jag honom för, det var en tuff resa dit och resan var verkligen inte billig. Men det han ser och upplever har han med sig i sin livet-resväska. Han kommer alltid förbli en hjälte i mina ögon.Han är imponerad av vissa småtjejer där som visst är väldigt smarta och duktiga i skolan. Han vill ge dem en chans att utbilda sig. Han skall välja ut två barn som vi skall ha som faddrar. Han säger att det är svårt men han vill välja någon som verkar ha viljan att ”bli något”. Han har svårt att förklara men jag tror att jag förstår, han vill hjälpa någon som senare själv kan hjälpa.Pratade med en av de som håller i AVI hon är så trevlig och man känner att hon brinner för vad hon gör. Tjejens namn är Signhild Örnberg, det finns fler eldsjälar där men denna tjej har jag haft kontakt med så därför vet jag att hon är en helt underbar människa.

AVI är ett ställe jag gärna skänker mina pengar till eftersom jag vet att det går till dem som skall ha det och ingen annan. Har lovat Tim att vi kommer att fortsätta att spara och göra insamlingar till just AVI. Detta är vårt framtida mål.


Även barnen i Banjara Basti skall ha roligt, eller hur? Jag och gubben hade nog inte vågat åka, men de ser ut att ha kul.

Kommentarer
Postat av: Micke

Sparar bloggen här...!

2012-03-15 @ 09:29:01
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: maggan

2012-03-15 @ 10:24:54
Postat av: Anonym

hej du kan vara stolt som har så finna barn, vi är jätte stolta över våra både barn och inte minst barnbarnen. Du måste vara rädd om dej börja inte för tidigt att jobba bara.Jätte kramar till er alla Maggan

2012-03-15 @ 10:28:35
Postat av: Nillas Trädgård

All min beundran till människor som faktiskt gör någonting för att hjälpa andra. De flesta bara pratar...

STOR KRAM till dig, du tar dig igenom, det tar bara lite tid...

2012-03-15 @ 11:07:40
URL: http://www.nillasgarden.se
Postat av: Micke

Tack Viccan :)

2012-03-15 @ 13:06:11
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Månhäxan

Ja, sträck på dig, gumman...du ska verkligen vara stolt...:)

Och du är jätteduktig som kämpar som du gör för att komma tillbaks....

Massor av kramar!

2012-03-16 @ 15:48:43
URL: http://themoonwitch.blogg.se/
Postat av: Asynja

Så himla fint!

Jag blev så rörd första gången jag läste det här inlägget och såg bilderna att jag bara började gråta. Medmänsklighet, empati. När människor verkligen möts; då kan man få se människans innersta skimrande kärna. Och den är så vacker. Som en juvel. Ta hand om varandra i er vackra juvelfamilj. Ni skimrar så det känns ända in i mitt hjärta.

Kram!

2012-03-25 @ 20:30:26
URL: http://waytowicca.wordpress.com/
Postat av: Tina

Är fint när det finns de som vill hjälpa andra! Var stolt =)

2012-04-30 @ 21:55:56
URL: http://ethiriel.blogg.se/
Postat av: Månstråle

Hej fining! Du har blivit utmanad om du har tid och lust...:) Kolla in min blogg för mer info.

Kramen!

2012-05-03 @ 01:17:07
URL: http://themoonwitch.blogg.se/
Postat av: Sara

Hejsan, skulle vilja tipsa om ett modeforum för både kunniga, intresserade och nyfikna personer. Tanken med forumet är att man kan sprida och prata om sitt mode med andra likasinnade och även få hjälp med modefrågor. Det finns inget som heter dumma frågor. Självklart kan man skriva om sin egen blogg / hemsida och även hitta andra bra bloggar / hemsidor om mode. Bli medlem och hjälp oss att bygga ett skojigt modeforum för alla

2012-05-10 @ 08:50:15
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Micke

Allt ok?

2012-05-19 @ 10:00:57
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Leslita

Vad roligt att se lite bilder. Han verkar vara en godhjärtad man. Ska kolla in bloggen. Kram på dig

2012-07-24 @ 01:08:08
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: Snejky

Hejsan tjejjen..
Så länge sedan jag hälsade på...Hoppas allt e okey hos dig..
Jätte intressant att kunna få följa med din son. Du kan vara mycket stolt mor...
Jag hoppas att du kryar på dig, inte roligt att vara sjuk, men jag håller alla tummar & tår...Du är stark...Kramelikram..

Svar: Kul att höra av dig <3 Kramisar
Wiccan

2012-08-24 @ 15:25:23
URL: http://snejky.se
Postat av: Marielle

Hejsan hur är det? Gick igenom en gammal blogg sen 2009 och hittade gamla bloggar jag följde då.. :D Allt bra? Vet inte om du känner igen mig men.. Kram

2013-01-09 @ 15:24:09
URL: http://www.nattstad.se/mariellepixxxie
Postat av: Anna

Jag har vårstädat i min blogg och hittade en kommentar ifrån dig på min sluta röka sida. Vet int eom jag svarade dig då, det är 2 år sen du skrev. Men kände att jag blev nyfiken på vem du var s jag kikade in här.

Ser att vi har liknande intressen i häxeriet :) jag lever inte längre så mkt med det som jag gjorde tidigare, har ännu vissa saker som jag gör och jag kan "höra" och se den andra sidan. Jag tackar gudarna/gudinnorna när de hjälper mig osv.

Vad tråkigt med olyckan, hoppas verkligen du kan hitta tillbaka igen, det gör man men bara lite modifierad sen innan ens kriser.

Stor kram till dig <3

2013-05-06 @ 22:50:50
URL: http://wiccans.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0