Bakar, tar det lugnt och bara ÄR idag.

Har kört runt lite idag och fixat lite ärenden som måste vara gjort på grund av min nya säsong av fortsättnings serien sjukskriven. En väldigt tråkig serie, men som de flesta så följer man den utan att blinka. Man är uppfostrad att inte ifrågasätta myndigheterna.
 
 
Såg denna bild och smålog när jag kände igen känslan när inget går som man vill. Om det är det partiet som startat kriget mot sjuka människor vet jag inte men så är det verkliga livet. Tänk om de kunde förstå att man inte vill ha ont eller att gå hemma, det är spyfärdigt. Jag hatar att vara hemma, vill ut och arbeta . Jag har ett arbete som jag älskar, så varför tror de att jag inte vill??? Älskar att vara ute och arbeta hela dagen för att sen komma hem och vara trött för att man har använt kroppen, nu är det bara knoppen som blir trött och det är inte nyttigt.
 
Sen är det lite intressant att se om man passar in i artikeln om Reinfeldt och nobelpriset. Litet skämt ( eller ) nu på fredags kvällen. Jag är inte så mycket för politik men man börjar undra om man inte skall titta över sina åsikter och tankar.....
 
Det värsta med det hela är att som vanligt är det svårt att veta om man inte själv råkat ut för saker som är orättvisa, man kan inte tro att det är så i verkligheten. Man tror att några bara pratar skit, men nu är jag en som förstår att det inte är så.
 

Nobelpriset i medicin borde gått till Fredrik Reinfeldt och regeringen.

 

       Jag håller fullständigt med läkaren Gunnar Nordenstam som i en insändare i Göteborgs Posten skrev: " Årets nobelpris i fysiologi eller medicin borde naturligtvis ha gått till statsminister Fredrik Reinfeldt för hans upptäckt att inga svåras sjukdomar behöver vara längre tid än ett år - en upptäckt utan motstycke i medicinens historia och desto mer anmärkningsvärd som den gjorts av en medicinskt helt oskolad person. Nu får han väl som många stora upptäckare före honom fått göra stå över ett år och hoppas på sitt rättmätiga pris år 2011."
 
 
Ha en bra kväll och när jag är klar så sätter jag in en bild på bröllopstårtan. ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0