Funderingar kors och tvärs.

Ja nu är detta slut, nu skall allt börja......nej jag blev sjukskriven 2 veckor till. de skall försöka fixa till mig ordentligt.
Antingen kan de fixa till mig ordentligt eller så får jag beställa tid för avlivning. ( skämt )
 
Egentligen är det inte lönt att bli sjukskriver då jag inte får några pengar men man kanske kan leva på luft? Det är så det är när man är utförsäkrad efter en olycka som någon annan orsakat. Att man arbetat, betalt skatt, skött sig etc.........ja det har ingen betydelse. Nu skall jag leva gratis på luft tills någon kommer på hur man kan ta betalt för det också.
 
Det låter kul att fortsätta vara "VIP" kund på sjukan lite till. De är väldigt trevliga och de är duktiga så när de säger att jag har en chans så tror jag dem. Men, men, men.............................
Saknar mitt arbete något grymt, men det kommer. Det var jättejobbigt att ringa idag och säga att jag inte kommer på ett tag till. Det är så konstigt att ha den känslan att man känner sig dum, skumt. Jag är ju inte frisk, när skall jag sluta kämpa emot? Jag får bita i det sura äpplet nu att jag pusha mig själv för hårt.
 
Nä nu något kul. AVI Indien, Om ni känner för att göra något fint så finns här massor av idéer. Det som gör att vi i vår familj gillar att arbeta med dessa är att ALLT går till Banjara Basti. Inte till löner eller annat. En liten organisation som arbetar med stort hjärta för att hjälpa en fattig by och dessa stackars barn. De
behöver fler faddrar så att fler barn kan komma till skolan.  
 
Lite bilder, titta dem i ögonen och se deras glädje.
De är jättefattiga som innebär att de inte ens har
mat varenda dag men de är ändå så glada.
 
 
 
Här är bland annat min son och en tjej som heter
Jennifer. De gjorde ett kanon arbete när de var
nere i Banjara Basti.
 
Livet går vidare, va rädda om er.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0