Sudda ut det tråkiga och lägg in något kul, tack på förhand.

 
 
Ibland vet jag inte vad jag har för känslor i kroppen, jag har för vana att trycka ner dem ordentligt innan de tar över. Var och när jag börjat med detta tramset har jag inte en aning över men vill att det skall sluta. Skall försöka göra en plan och dribbla över mig själv på rätt spår igen.
 
 
 
 
 
Tänker på vad jag skall göra den närmsta tiden med min fortsatta tid på rehab, kommer att sakna det invanda gänget som man har fastnat för ordentligt, ja redan saknar får jag medge. De gav så otroligt mycket allihopa.
Nu skall mitt huvud som innehåller en släng av "posttraumatiskt stressyndrom", PTSD låter ganska så farligt. Ja hjärnan skall bli bra igen annars får de väl låsa in mig eftersom de tror att jag kan knalla i väg och avsluta det som inte blev avslutat förra året.....Så nu skall de in med en riktigt stor "sudd" och sudda ut det som inte är okej att ha kvar. Skämt åtsido så fungerar hjärna i mitt huvud fortfarande på att jag är kvar vid olyckan. Jag sitter där och har därför olika reaktioner som jag inte ens själv märker av, detta kan ju förklara en hel del så jag är tacksam för all hjälp jag kan få.
 
Faktum är att en vän sa till mig för ett tag sedan när hon försökte behandla mig med bl. a. energi massage vet inte vad det heter just nu. Vet bara att hon är otroligt duktig och har botat / hjälpt otroligt många. Hon sa faktiskt till mig att jag stod med en fot i livet och en fot i döden och inte visste vilket håll jag skulle välja. Kusligt likt min läkares definition om mig just nu. Han menar att det är svårt att hjälpa mig med alla smärtor om jag inte kan börja sova och sluta må dåligt. Jag har ont, kan inte sova men jag ser inte att jag har någon dödslängtan, men jag orkar faktiskt inte leva i heller och det låter ju knäppt när man inte vill dö.................................Men jag tolkar mer det som att jag behöver lite nytt i tankeverksamheten, lite mer syre kanske.
 
 
 
 
 
Nu skall man inte läsa detta som att jag vill bort för det vill jag inte. Jag har bara lite grusade tankar som måste läggas på hyllan och ta fram lite mer kul saker. Kan bli lite jobb men jag ser det som en utmaning som skall lyckas.
 
 
Snälla jag tänker: Jag har en underbar familj och jag skulle inte vilja lämna dem.
Elaka jag tänker: Så lätt skall de inte få, de kan lida lite till.
 
Olika tankesätt men svaret blir det samma, jag stannar så länge jag kan. ♥
 
Ha en fin natt och sköt om er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0