Varför är det så trångt i huvudet just nu?

 
 
Jag har spöken i huvudet!!!  
 
Min far är där inne och pratar med mig hela tiden och jag förstår inte vad han menar eller vill??? Förstår att det är viktigt men inte mer. Retfullt då jag brukar vilja nonchalera sådana besök, eftersom jag tycker att de är jobbiga. Men jag vill verkligen förstå men ............... Att det rör familjen det vet och känner jag men sen är det bara tomt.......Mimmi har också pockat på men hon gav sig iväg igen. Vad vill de???
 
Något annat som är i mitt huvud just nu och har varit ett tag nu...Nikolaj Holm, killen som körde in i mig. Han hamnade i rullstol och jag känner mig så skyldig, fast jag inte körde på honom. Det var han som körde på mig, fast hade det varit jag så hade jag sökt upp honom. Men så tänker inte han, inte ett ljud från honom frågande hur jag har det nu efteråt.  Helt okej var och en gör som den vill. Blev påmind nu när den unga tjejen körde ihjäl sig. Men det är väl bara jag som letar avslut.
 
Vet inte varför jag kände för att skriva detta men nu skall jag avsluta denna dag.
 
Var rädda om er.

Kommentarer
Postat av: Erica Barrdahl

Du är stark vännen! Skulle så gärna vilja lära känna dig. Är inne och bloggar lite då och då

Svar: Erica du verkar stark, jag har smygkollat din blogg. ;) Det skulle vara kul att lära känna dig också. Kramisar
Wiccan

2013-07-17 @ 14:10:15
Postat av: Marita

Det är så olika hur man hanterar det där, vännen. Kanske han har fullt upp med sitt eget liv som numera måste levas i rullstol och kanske vet han att du klarade dig utan synliga men och det kanske är allt han kan ta till sig just nu. Han kanske inte har orken och kraften att sätta sig in i hur olyckan påverkat dig.
Massor av kramar till dig, fina.

2013-07-19 @ 03:07:29
URL: http://rowanstreet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0