Varför har man en blogg? Varför gör man det man gör?

 
Ja ibland undrar jag varför jag sitter här och skriver, läser någon det jag skriver? Möjligtvis de vänner man har som kanske känner sig tvingade att följa en helst nu när jag inte träffar någon. Jag har låst in mig så att säga. Eller några som har villat sig in ;) ........
 
Nä jag gillar att skriva i min blogg även om jag gjort ett stort uppehåll. Men nu är jag tillbaka och tycker att detta är en skönt sätt att släppa ut luften. Slipper att sprängas i luften av alla tankar som anfaller en dagligen. Lite som en ventil som fixar till rätt läge......
 
Ibland undrar jag över varför människor skall bråka bara för att man tycker olika? Men det finns inget svar. Man kan bråka fast man tycker likadant, helt otroligt. Varför tycker vissa att de är bättre än andra? Finns inga svar på det i heller.  
 
Många frågor och svar som alla har olika åsikter om. Men det är väl människans gissel, vem har egentligen rätt
 
 
 
 
 
Ja inte är det jag, i alla fall inte alltid, ibland kanske. Jag önskar att jag var perfekt, en snäll typ som brydde mig om alla. Jag bryr mig om många både vår jord, människor och djur. Men bryr jag mig ordentligt, jag blir ju faktiskt jobbigt sur om folk gör saker som jag inte gillar. När folk gör dumma saker emot andra så vill jag bara.......men sen så tänker jag till och lugnar ner mig.
 
 
 
 
Jag har gjort mycket dumt i mitt liv och jag har fått betala genom att förlora fina vänner och andra har gjort dumt och förlorat mig osv...ingen är perfekt även om man vill.
Vissa har jag nu kommit på att jag saknar i mitt liv, men jag brände de broarna för många år sedan så det går inte att gå över nu längre.
 
 
 
 
 
Har nog testat olika personer i hela mitt liv, tills jag hittade den jag är nu. Jag var hippie ett tag, for runt och "rädda" allt och alla. Sen upptäckte jag jänkebilar, köpte en Rambler Classic med gjutjärns motor som första bil. Älskade bilen tills någon annan körde i sönder den och jag fick sälja den. Fick aldrig reda på vem av min närmsta krets som var skyldig, men vad gör det idag. Sen blev det motorcyklar som var topp ett.
 
Ja sen blev det familj med barn och så gick åren.........nu är jag en tant som sitter och undrar var mitt liv tog vägen. Jag hann inte med, känns inte som 52 år. Vill inte vara gammal och se tiden försvinna, varför gjorde jag inte de och de...... nä jag är nog ganska nöjd, så länge jag har kul och kan vara glad så skall det andra nog fixa sig.
 
Nu skall jag försöka fixa lite sömn som är en stor bristvara i mitt liv, behöver en hel del. Så ni får ha det så bra så återkommer jag en annan gång.
 
 
 
 
 
 
Sov gott och ha en härlig fredag när ni vaknar upp.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vist ska man tänka bak. Men tänk på allt bra du har framför dej.Du har jätte fina barn samt en fin man. Lova att inte grubbla på allt som inte blev som det skulle, det tar bara på dina krafter som du behöver till att bli bra efter olyckan. Jag vet att det är svårt har själv varit i din sits. Men lovar att det blir bättre men det tar tid. Jätte stora och många kramar Maggan

Svar: Tack Maggan. Vill tänka framåt men ibland går det ett steg bak. Men sen fram igen. Kramisar
Wiccan

2013-07-12 @ 09:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0