cake Tinas vanliga muffins och även grund till matmuffins.

Tinas muffins.

12 normalstora muffins.
 
125 g rumstempererat smör
125 g strösocker
2 ägg
100 g mjöl
2 msk mjölk


ugn 190 grader
12-15 min

Rör socker och smör poröst. Tillsätt ägg och mjölk, sikta ner mjölet,
rör till en jämn smet. Häll i formarna. baka i mitten av ugnen. De
är färdiga när de har rest sig och känns fasta i mitten. 
Man kan ha smaktillsatser eller bär i smeten som förgyller njutningen.

Denna passar också perfekt som grund till matmuffins.

Skall man använda dem till cupcakes så får man låta dem svalna helt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0