cake Hur man gör kräft tårta.

Här kommer beskrivningen.




Jag håller mig till prinsesstårta. Grunden
är viktig, det underlättar jobbet senare.




Trodde aldrig att det skulle se ut som en kräfta, men det blev en tjockis.



Klorna blev i ren marsipan med ett hölje av röd sockerpasta.



Gräs blev det av grön marsipan som pressats genom en vitlökspress.



Kunde inte ha blommor på det vanliga sättet det hade sett dumt ut, så
det blev saltgurka och citron. Och lite blommor igräset.



pilljobb men kul.



Visst ser den söt ut? Munnen var svår att härma verklighetsbilden.



Jag tyckte faktiskt den blev ganska fräck.



Får man vara nöjd med det man gör?

Mitt material var:

Sockerpasta och marsipan, tycker om att
använda både och och blanda ibland.

Testade en rulltårtesmet, den var perfekt mjuk.
Sylt, vaniljkräm och grädde.
Allt var ätbart.



Kommentarer
Postat av: charlotte

den var kanonläcker..

2009-08-08 @ 22:41:02
URL: http://metrobloggen.se/spanat
Postat av: charlotte

kräftbröd har jag gjort men aldrig en tårta.. den är superfin..

2009-08-08 @ 23:23:15
URL: http://metrobloggen.se/spanat
Postat av: Stevie

Smyger förbi och önskar Dig

en God Natt med Sköna Drömmar!

Kram

Stevie



PS! kräft tårtan blev både söt och läcker

2009-08-09 @ 00:06:16
URL: http://www.metrobloggen.se/esthonianangel
Postat av: Maria/kattloppan

Herregud va cool kräfta !!!!!! Får jag låna bilden och länka till din blogg för du är ju så duktig så jag vill att fler ska få se det här ?? Men nu till den stora frågan vem äter alla de här vackra sakerna du gör ???? Folk måste bara älska att gå bort till dig hahahahaha

2009-09-04 @ 08:57:50
URL: http://metrobloggen.se/kattloppan
Postat av: Lena

oj,oj,oj...har kollat igenom dina alster här....du är KANONDUKTIG!!!! :) Ha en bra dag, Kram!

2009-09-10 @ 20:04:05
URL: http://www.metrobloggen.se/citronellanella

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0