cake Bärgaren går som nästa bidrag.


Här kommer bärgaren, ännu ett bidrag till sonens volontär resa. Han skall till Indien och behöver flera sponsorer - bidrag för att han skall kunna hjälpa till. Det kostar ju som sagt pengar för att kunna hjälpa. Han har ett skolprojekt som innebär många timmars jobb. Men han väljer inte den lätta vägen utan han skall så klart göra det bästa möjliga för de fattiga och behövande i Indien. Han har startat en blogg som handlar om hur allt började och hur resan tar honom till Indien. Bloggen finns HÄR. Han har även skapat en facebook sida HÄR eftersom han vill nå så många som möjligt.

Denna bil skulle till Gilbert som fyllade 3 år och älskar bärgaren. Han älskar även choklad och jordgubb så därför innehåller tårtan det. Med vanlig vaniljbotten.        

     
 
        

  Om ni kan tänka er att bidraga så är kontonummert. 8295-8,3 035 041-7 swedbank

Stora som små bidrag är välkommna.
cake Första 2 tårtorna som går till insamling till Volontär resan.


Ja här är de första tårtorna som jag gjort för min sons insamling. Han skall till Indien och behöver flera sponsorer - bidrag för att han skall kunna hjälpa till. Det kostar ju som sagt pengar för att kunna hjälpa. Han har ett skolprojekt som innebär många timmars jobb. Men han väljer inte den lätta vägen utan han skall så klart göra det bästa möjliga för de fattiga och behövande i Indien. Han har startat en blogg som handlar om hur allt började och hur resan tar honom till Indien. Bloggen finns HÄR. Han har även skapat en facebook sida HÄR eftersom han vill nå så många som möjligt.

Dessa två tårtor skulle till Simon som fyller 8 år. Han spelar basket i Malbas så självklart skall han ha en basketboll som tårta! Han fick även en tröja så han kunde vara säker på att alla fick smaka.

Jordgubbssmak och vaniljfluff med vanlig sockerpasta, vanlig vaniljbotten. Hoppas att det gick att äta.


         

    

  

  
Om ni kan tänka er att bidraga så är kontonummert. 8295-8,3 035 041-7 swedbank

Stora som små bidrag är välkommna.


cake Insamling för min sons volontärresa.

Min son har startat en insamling för att kunna åka till Indien och göra en insatts som volontär arbetare. Han behöver ett bidrag till resan och för att kunna köpa bl a leksaker till barnen.

Alla tårtor jag bakar denna och nästa månad kommer att gå oavkortat till detta. Så lägg gärna till ett par tior OM ni kan och vill.
Vi kommer även att ha försäljning på torget i Ystad någon dag, skall bara kolla hur det går till.
Vill någon bidraga med pengar eller baka och hjälpa till med försäljningen så blir det kanon.

Här finns länken till insamlings sidan.

Vi tackar för all hjälp Tim kan få.
Tims egenhändigt bakade tårta, han följer mammas hobby spår.
Den var jättegod, fast han behöver träna på rosorna. ;)

cake En after christmas and new year tårta.
Satt och lekte och vips kom denna ide, min svärdotter Frida var med och lekte. Tårtan blev 27 cm hög så den är inte liten. Choklad, dumlefluff, mascaponefluff, choklad med oreos kex och vanlijkräm med vaniljkex. Hoppas att den kommer att smaka.


        

     


     


Min lilla skräcktårta för idag. Inte så vacker men sällsynt.


cake Nyårs tårtan.I år bakade jag inte tårta till nyår, det gjorde Eva min brors sambo och den var smaskig. Kladdkaka gjord på riktig choklad, mums. Allt skall dekoreras och inte minst på en nyårs kaka. Felice den lilla envisa dottern, hon dekorerade så att jag knappt hann med. Jag visa hur man gjorde rosor sen gjorde hon rosor som om hon aldrig gjort annat.Så här kommer resultatet.RSS 2.0