Bakfabriken var igång idag.
Här kommer lite resultat från kvällsbakningen, det är
en bra sysselsättning när man behöver tänka.
Har fått frågan hur jag får kakan så hög. Jag använder en dubbel
form (wilton) som ger ett hjärta i mitten när man lägger i hop den.
Chokladkakan färdig! Mörka och ljusa chokladbitar la jag i smeten.
Båda kakorna ser bra ut, detta är toppen.
Detta blir botten.
Fyllningen ditlagd.
Det blev dumlemousse.
Färdig, det som blev över av moussen klädde jag kakan med.
Maräng med dumlegrädde. Receptet på dumlegrädden
har jag fått av Lena.
På skånska heter detta negerbullar med godkännande från
en av mina vänner som är mörkare än vad de är.
Cupcake gjorda i små koppar.
Vanliga chokladmuffins med grädde blandat med den nya
mörka oboyen. Den är inte så söt.
Olika dekorationer.
Ibland är det roligare att dekorera än att baka.
Ni som känner mig vet att jag inte äter kakor själv, tycker
inte att det är gott. Men familjen och gubbarna på jobbet
gillar det.
Här testades att smälta ner gröna Algrens bilar i grädden men
det blev för sött, och svårjobbat. Och till slut Fiffirutor.
Morning :) ja visst är dom söta :) Mörk oboy det har jag inte sett, finns det på ica? Gud vad gott och vackert, du är så himla duktig :) ha en go dag
Kram lena
Du är ju en konstnär, en bak konstnär.... Fasiken va vackra saker du gör...
Vilken maffig tårta, blir super sugen på att smaka på den:)imorgon ska jag baka brownies, det var längesedan,
Kram/S
Tack för besöket, kan bara säga tack detsamma - helt underbara bilder du har dessutom! :-)
Vilka fina bilder! Nu blir jag sugen på att baka något!
Tack för den trevliga hälsningen i min blogg!
Wow, vad fint det ser ut! Och GOTT! : )
Ljuvliga bakverk & jag blir så sugen på att baka igen :) !
Dumlemoussen måste absolut testas också!
jag förstår att din familj uppskattar dina bakverk. det skulle jag med gjöra.. det här var en riktig adrenalinkick för mig att gå in på den här sidan som den chokoholic jag är