Glutenfri kladdkaka.
Fick ett härligt recept som jag tycker ni skall testa.
Glutenfri kladdkaka, även mjölkfritt om ni vill det.
8-10 port.
Ingredienser
200 g margarin (eventuellt mjölkfritt)
4 ägg
5 dl floorsocker med chokladsmak
1/4 dl dansukker Fibrex
2 tsk vaniljsocker
5-6 dl grov glutenfri mjölmix
Smält smöret i en gryta på spisen. Rör därefter ner övriga ingredienser.
Häll smeten i smord form. Grädda i ca 50 minuter i 175°. Servera gärna
någon form av frukt eller bär och en klick grädde till kladdkakan.
Kommentarer
Postat av: Bibbi
Tack, för din kommentar, Det tackar vi för, passar på att önska dej en go helg också.
Och WOW, vilken FIN tårta, har du verkligen gjort den själv???!!! Den var verkligen läcker!!!
Sköt om er!!
Bibbi
Postat av: Attitti - smarriga glutenfria recept
Det lät jättegott, kul med ett glutenfritt recept!
Själv har jag ett superbra som jag alltid använder i vanliga fall, men nästan gång kanske jag provar det här istället. :)
Vilka underbara tårtor du gör, helt fantastiskt att se!!
kram
Trackback