Dagen jag kliade, kelade och klappade i Veberöds djupa och mörka skog.

 
 
Psykologen överlevde, jag överlevde. Det var jobbigt i dag, men det skall göra ont ibland om det skall hjälpa. Det känns ändå skönt och jag litar på henne, hon känns så trygg. Lida pin om man vill bli fin, ni kommer väl ihåg? Dottern fick se mig svepa förbi men vi hann fixa lite och det viktigaste vi pussades och kramades ♥ ♥ ♥
 
 
 
 
Fick ett infall, som tro mig inte är så vanligt i dag. Körde in i de mörkaste skogarna utanför Veberöd och slängde in en bukett med vit och rosa tulpaner, ville ha vita för jag bara älskar vita blommor. Men de hade bara vita med lite rosa kladd på dem, men tösabiten blev glad. Hennes hund och 7 katter mottog mig på olika sätt, kontentan är att de älskar att bli kliade, kelade och klappade. Tur att inte Eva-lina slänger upp sin mage för att bli kliad också .................. men vänta hon visade sin mage, vilket blåmärke. Missade att hon kanske också ville bli kliad, typiskt mig.
 
 
 
Hon är stört kul och trevlig att prata med, Wiccan som jag och vi behöver egentligen inte använda ljud för vi vet vad den andra tänker säga.
 
 
Hem och fixade lite burgare till mina pågar, skall försöka vara med dem lite i helgen. Känner att jag inte kelat med dem lika mycket som med alla djur i min närhet. Elak är jag. Skall skämma bort dem och vara riktigt gosig.
 
 
I morgon lämnar jag dem några timmar på kvällskvisten för att köra till Löddeköpinge. Skall träffa folket från smärt rehab. Skall bli kul att träffas igen, det var ett härligt gäng.
 
 
 
Nu skall jag ge upp och försöka sova lite.
 
 
Simma lugnt gott folk.
 


Min blogg om mumsiga onyttigheter

Min Tårtblogg, välkomna in.





Spindelmors topplista

Ni får gärna gå in och rösta på mig, tar några sekunder och jag blir en lyckligare tant <3




Banner för Afrikas Horn