Blandat ifrån helgen.

Här kommer blandade bilder ifrån helgen som var startskottet för 14 dagars ledighet. skall bli så skönt. Pyssla i hemmet. Kanske hälsa på goda vänner. Ja man får se vad som händer.

Hade min mor och hennes sambo på besök, jag undrar var min " riktiga " mor har tagit vägen. Från de kom till de gick var de sura och otrevliga, inte ens tack för maten eller gåvor....vem uppfostrade vem? Vi fick inget men det var väl bara bra, annars hade vi behövt att uppskatta något vi inte ville ha. Tänk vad saker och ting kan förändras, från en härlig familj till att vara främlingar, sorgligt men vad kan man göra?

Sedan far dog så har det bara blivit värre, jag vet att jag skrivit om det förr men jag fattar nog inte att min underbara mor har skaffat sig en surmulen gubbe som bara älskar att sura och gnälla på andra, tyvärr så är det smittsammare än pesten.

Jag vet inte hur länge jag skall kunna stå ut, att umgås med dem är en pina men mitt samvete vet att jag lovat pappa,.,.,.,.,.,.,.,,.Fick inte lov att ha kameran framme när de var här, och vi fick inte prata för högt.

Vi har ouppfostrade djur emedan deras är perfekta, ja det är okej??? Vi är värdelösa, vi tjänar bra, sköter våra arbeten, har två barn som är duktiga, skötsamma i skolan, varken rökar eller dricker. Vi är stolta över våra liv, men vi gnäller väl för lite.


     
Saffran snor gröt.           Olle pulle                      Min älskade pappis

   

   

   
Vår älskade Mimmi                                            Tänk va jag var ung här

   
                                  Tinnis ninan
På söndagen kom vår vän Olle, då hade vi en underbar tid med pyssel, skratt god mat och värme. Tur att det finns människor som uppskattar oss. Nä nu skall jag inte vara så, vi har vänner som gillar oss. Lika så finns det de som inte gillar oss. Men så skall det vara, men jag saknar min mor. Något som jag saknar är mina syskonträffar, men jag har nog bara mig själv och tiden att skylla på. För försöka ändra på det, kanske ett nyårslöfte? Brukar inte ge löfte men det kanske borde vara värt ett försök.    
    
                                       Belysningen på huset liknar en tomte.

    
  

Mitt altare <3


Va rädda om er.


ps om man vill se bilderna lite bättre så trycker man på bilden och så vips blir den större. Enbart magi, hihi


Kommentarer
Postat av: Månhäxan

Vilka underbara bilder. Måste fråga vart du fått de fina julkulorna som man sätter bilder i ifrån??? Visst var yngre där, men lika vacker fortfarande...:)

Trist med din mamma, förstår din saknad...men vad kan man göra....:(

Ta hand om dig,vännen och massor av kramar!

2011-12-26 @ 22:46:32
URL: http://themoonwitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0