Är det bara män som är värda någonting?

 
 
Våldtäkter, misshandel, förnedring vet inte hur mycket en tjej skall stå ut med. Rättsväsenet verkar ha övergett det kvinnliga könet både här i Sverige och utomlands.  
Såg på tv idag om att kvinnan sakta börjar bli "utrotad" i vissa länder. De kontrollerar könet på fostret och tar bort det om det visar sig att det är en flicka. det var inte ens alltid kvinnan visste något utan de "skulle bara" undersöka att allt var okej...
 
De länder där flickor är mest utsatta i är Asien och arabvärlden, om man skulle tro dessa som letade fakta. Det förekommer även i andra delar av världen men det var lättare att dölja detta då man kan välja själv, sen att vissa kvinnor fick göra ett X antal aborter på några få år verkar ju inte alls så konstigt..........Nej visst!!!
 
 
 
Sen var det samtidigt män som gnällde över att det inte fanns kvinnor att gifta sig med..........dhöööööhh vad tror man om det inte får födas kvinnor??? En man gnällde att han fick fara runt i Indien för att hitta en fru och han fick betala för henne i stället för att han fick en hemgift.......men ingen av de gnällande männen ville själva ha döttrar.........Vem skall då föda flickor om ingen vill ha döttrar? Träden kanske???
 

 
Sharialagarna som gäller i vissa arabiska länder innebär bla  stening av kvinnor, hängning av homosexuella, lemlästning och piskning.... Vissa böcker om olika religioner blir så grymt feltolkade, för jag kan i min djuppaste tankevärld inte tro att någon vill andra så illa........Undrar om det finns fler feltolkade lagar som tillåter detta, jag vet inte men jag hoppas att det är utdöende lagar. För mänsklighetens skull.
 
Vad är det som gör att vissa ryser och gnäller för homosexuella då? Vad skulle göra just denna grupp av människor, annorlunda än andra? Vi ser och fungera precis likadant. Att man har olika smak och tycke om just det sexuella och vem man vill leva med är väl inget fel, det är väl en självklar rättighet. Så varför jaga folk för saker de inte ens har att göra med.
 
Det första jag gör när jag träffar någon trevlig person är att fråga hur deras sexliv ser ut.......Absolut INTE, det är verkligen inte min sak. Och vad jag gör är inte heller någon annans sak, fast det finns folk som retar sig på att jag kallar min gubbe för min egen Toyboy. Han är yngre, sexig och ibland riktigt trevlig. ;)
 
 
Vi människor är väldigt konstiga, vi kämpar vilt för vissa saker och fördömer annat lätt som en plätt. Vi vill stoppa orättvisor och ge alla samma villkor men vi blundar för fakta som verkar för osannolik för att vara sant. Vi förnekar fakta som är skrämmande och andra utnyttjar det. Vad är det som säger att just vi har rätten på vår sida och att alla andra har fel? Fast det är väl det som gör alla olika åsikter till att få folk arga på varandra, istället för att respektera varandra. Tänk om man bara kunde respektera varandra, slopa elakheter och bara acceptera att alla är vi olika.
 
Börja leva som vi lär ♥
 
 
 
 
 
Jag har lånat vissa av bilderna på nätet.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Asså det är ju helt sjukt!!
Jättebra inlägg, verkligen!! :)

Svar: Tack skall du ha Elin. <3
Wiccan

2014-01-20 @ 20:06:29
URL: http://exist.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0