Försöker städa, vilket skämt.

 
 
 
Ja kroppen vill verkligen inte, får sätta mig ner hela tiden och vila. Det händer ingenting tycker jag. Sen får jag väldigt värdefull hjälp av tre busiga katter och två hundar, de tävlar om vem som kan störa mest tror jag.
 
 
     
 
 
Skall gå ut en stund och fånga upp lite frisk lantluft, tur att man bor på landet. Hundarna skall väl få lufta sig lite. De älskar att springa runt i trädgården och busa.
 
Kanske skall vi köpa en grävmaskin i kväll. Vi skall gräva så mycket att det blir billigare att köpa en och sen sälja den när man inte behöver den längre. Det syns på gubben att det kan bli sommarens leksak. Som de säger det är bara priset som skiljer när det gäller leksaker till män. Vem vet kanske grävs det en bassäng också så kan jag ligga i den och bara slappa. ♥
 
 
    
 
 
De sista dagarna har ett stort antal lastbilar lagt sig på sidan, och mirakelvis har förarna bara kravlat ut och klarat sig. Men det värsta har även hänt i dag, en 22 årig tjej som skall ha varit en kanonchaufför med ett nytt arbete sedan i måndags dog när hon la sin lastbil på sidan och hamnade på något vis under. Tjejen välte i Norrköping. Jag fick lite minnes flash från min egen olycka där bilarna såg ut som de varit med om folkrace i 20 år och så tittar man på hennes lastbil och den ser ut att bara lagt sig. Varför skall en så ung tjej råka så illa ut???
 
 
Snälla tvinga inte ut lastbilarna i vägrenen, den håller inte. Och snälla använd bilbältet, en billig försäkring även om den än retfullt jobbig ibland.
 
 
 
 
 
 
Var rädda om er i trafiken, och tänk lite på dina medtrafikanter också.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0