1 vecka kvar, sen 2 veckors ledighet.
Det är inte mycket yule förberedelser här, har inte så mycket att göra. Mina tomtar och min gran kommer fram i veckan, fast de inte hör till så är de ett måste. tomten för mig är en snäll "gubbe" som behövs i denna värld och sen så är han så vacker. Granen är en utmaning varje år, vill ha den vacker och stor, ca 2,70 hög. Pyntad och gnistrande vacker.

Min mor och hennes sambo kommer och så vår underbara dotter Martina. Sonen rymmer till flickvännen Frida. Alltså behöver jag inte planera så mycket. Det blir lite av varje, och sen bara njuta av att kunna vara tillsammans. Yule presenter blir bara till barnen, så det är inte så ansträngande iheller. Låter som en helt perfekt yule för mig. Gott att äta, umgås och bara ha det bra.

Sedan sitter inte två veckors ledighet helt fel, skall bli skönt att få gjort lite här hemma. Hur man än kämpar, så hinner man inte med allt. Med ett arbete som gör att man är hemma vid fem-sex på kvällarna för det mesta och sen är man så trött så att man nästan somnar i dörren. Helgerna är ett skämt, man orkar ingenting. De flesta säger att det är friska luften som knäcker en och det kan nog stämma. Annars så får jag skylla på åldern och det är inte så kul.

Jag kommer att sakna Tekla ( min skylift, min arbetsplats ) men hon finns kvar när jag återkommer. Sen kommer ett nytt år med nya utmaningar och glädjeämnen.


Va rädda om er och alla andra.


Kommentarer
Postat av: Månhäxan

Ljuvligt med ledighet...NJUT!!!!

Kram!

2011-12-19 @ 22:19:14
URL: http://themoonwitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0