Manifestation som slutade med rånförsök!


Ja hur skall man ta detta? Jag åker in till Malmö, vill visa min åsikt om våldets framfart. Tycker att det är en fin fin sak, med antalet folk där var så tycker jag att det visar att man INTE önskar våld. Men det existerar ändå!!! Varför??? Många olika åsikter dök upp, jag fick höra att svenskar är tråkiga och menlösa......okej vill inte verka fördomsfull så jag lät det rinna förbi. Sen så börjar folk gala i mitt öra att det är polisens fel att folk blir mördade i Malmö, varför det? De har väl inte skjutit någon, eller har jag missat något? Vill vi ha en polisstat? Vem skall stoppa de som kastar sten på polis, brandkår och ambulanser??? Vill vi att poliser skall få göra mer så måste lagen ändras, i detta land har polisen inte så mycket makt. De får inte göra så mycket.

Sen börjar den "trevliga" mannen sidan om mig som för den delen är psykolog att förklara för mig igen att svenskar kan inte prata med varandra de säger inget när de är i stan de är så kalla! Och,,,, de kanske inte vill prata med honom. Börjar tappa lite tålamod men visar upp ett leende, det är ju ändå en "anti våldets" timme. Mannen ger sig inte utan förklarar att svenska män är inte snälla mot sina fruar, jag frågar vad det har med detta att göra och säger att detta har inte jag märkt av dock har jag många gånger fått höra saker av nysvenska killar eftersom jag är kvinna och kör lastbil. De sakerna är inte alltid så trevliga att höra och påpekar vänligt att jag inte blivit påhoppad så av svenska killar.

Mannen lyssnar inte utan börjar prata om Gudrun Schyman och hennes ideer, nu tröttnar jag och säger tack för idag och går, vetandes att jag kommer att läggas till i statistiken över svenska kvinnor som hatar nysvenskar. Jag hatar inte någon eller så hatar jag alla, absolut inte för att de kommer ifrån något visst land eller ser annorlunda ut, jag hatar de som brukar våld mot andra människor och djur!!! Jag struntar fullständigt i något annat!

Nu går jag på gågatan vid Åhlens mot parkeringen på Stortorget där bilen står. Känner en smäll i nacken. Min reaktion blir en vridning av kroppen ( ack min gamla stackars kropp ) skickar iväg en örfil som träffar en ( stackars ) kille i ca 12-15 års åldern som drar i min väska med min canon 60D ( stolt ägare av den ) Den andra illen som avfyrade smällen mot nacken flinar illa och säger något som jag inte förstår när jag ( den gamla tanten ) visar en vilja att bunta ihop de båda. Märker en tredje som skall hjälpa dem.......spänningen ökar. Denna tant ( eller dessa tre killar, vem vet? ) har turen att bakom lite längre bort finns faktiskt tre poliser som tar upp jakten på dessa tonårskillar som tänkte tjäna en hacka på MINA saker. Killarna kom undan, snabba som vesslior, de är nog duktiga i gymnastik. Poliserna pratar med mig och går sen vidare. Jag tar min bil och åker till Ikea, där gjorde jag av med ca 30 kronor sen körde jag hem, efter att jag lugnat ner mig!!

Det tar på krafterna att gå på en manifestation mot den organiserade brottsligheten och illegala vapen!!!


     

  
Lite blandade bilder, massor av människor som bara vill ha ett lugn och fint Malmö och så så klart min fina Juldekoration jag  gjorde med Patrik och Christoffer ( de jobbade och jag såg vacker ut, tror ni mej inte så kolla webb-tv med mig) .
    

    
Hoppas ni har en underbar helg.


Kommentarer
Postat av: attis

Men fy så hemskt. Tur i oturen att poliserna var där. Hoppas du återhämtar dej så du får sova. Var rädd om dej.

styrkekram

2012-01-06 @ 23:24:56
URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: Vintervarg

Men vad är det som har hänt med Malmö? Jag har bott här sedan jag var 10 och nu känner jag knappt igen staden. Dödsskjutningar var och varannan dag! Och rån. Min bror var också på demonstrationen. När han skulle gå på bussen för att åka hem upptäckte han att någon hade snott hans mobil som han hade i ett stängt fack på sidan av hans ryggsäck!Stackars Malmö behöver healing, positiv energi och kärlek...Jag hoppas du återhämtat dig både till kropp och själ. Kram från mig!

2012-01-07 @ 01:15:58
URL: http://modernwicca.blogspot.com/
Postat av: Micke

Vilken skit man tvingas utstå ibland för att vara "politiskt korrekt"....du stod på dig....bra jobbat...!Rånförsöket där var ju bara grädden på det beryktade moset...återigen..bra jobbat.Ha en fin kväll!

2012-01-07 @ 12:19:35
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: attis

Jag är så tacksam att jag bor där jag bor. Det är ju fruktansvärt hur våldet eskalerar i Malmö.

Kramen

2012-01-07 @ 12:30:53
URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: Lilitha

Jamen tanken var ju god i all fall... Kram söta

2012-01-08 @ 13:46:15
URL: http://lilitha.blogg.se/
Postat av: Marie Morgana

Men så hemskt, ta hand om dig för även om du klarade dig undan det tack vare att du är utrustad med skinn på näsan:-) så kan det ändå komma obehag i efterhand. Kram!

2012-01-08 @ 14:02:02
URL: http://mariemorgana.wordpress.com
Postat av: Marie Morgana

YES! Håller med dig så in i...110%!! Exakt så!"Jag hatar inte någon eller så hatar jag alla, absolut inte för att de kommer ifrån något visst land eller ser annorlunda ut, jag hatar de som brukar våld mot andra människor och djur!!! Jag struntar fullständigt i något annat!"

2012-01-08 @ 14:06:54
URL: http://mariemorgana.wordpress.com
Postat av: Månhäxa

Men usch då...vilken tur att allt gick bra...Själv låg jag i maginfluensa så det blev ingen manifestation alls för min del...:(

Kan bara skriva under på detsamma som Marie Morgana citerat här uppe....Klokt tänkt, vännen...

Kramar!

2012-01-09 @ 14:35:27
URL: http://themoonwitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0