5 dagar på mig att bli frisk!Jag har en insändare på min blogg, ja hennes ord till mig idag lät som en sång. En kärlekssång till livet. Vackra ord, hon förstod mig, nästan så att hon var inne i huvudet och lekte. Skrämmande, har många som skriver så fint till mig och jag önskar att jag var så stark som alla säger att jag är. Alla säger att det kommer, men när?

Alla dessa ord betyder så mycket men fastnar de??? Ja jag vet inte, just nu känns allt hopplöst. Försökte att få något gjort idag, haha. Diska och gråta fungerar inte, glas går i sönder och så blir jag bara ännu mer deppig.

Skulle kopiera mina läkarintyg till jobbet idag, jag har denna vecka också sen skall jag arbeta ………jag är så glad att vi har kopierings och skrivare hemma. För hur skall jag kunna jobba, kan inte lyfta något och detta lipande har gått på huvudet!!!  Visst vill jag till jobbet, saknar det MEN hur gör jag med mina tunga lyft? Hur skall jag klara av mitt arbete?

Hur skall jag kunna köra en lastbil när jag inte klarar av att sitta i bilen utan att stortjuta. I morgon skall jag försöka ta mig till Rydsgård, om jag går dit ca 8 km så kan jag ta tåget till Ystad. För köra bil det vet jag inte hur det skall gå till. I dag satt jag i bilen och bara storgrät.

Måste få tag i en läkare, har ingen så det måste jag fixa. De i Lund kan jag inte ha kvar, eftersom de är akutläkare. Jag bara väntar på att min underbara kurator säger att jag inte får ha henne i heller. Skall träffa henne på torsdag.  Ända problemet är HUR jag skall komma till Lund på torsdag, har bil men ingen Tim som kör. Undrar hur lång tid det tar att gå?

Ganska små problem om man tittar på andra som har det värre! Fattar inte att jag inte kan sitta i bilen, vad har den gjort mig? Jag försöker, men det går inte. När jag åker så har jag fullt upp med att kontrollera de som kommer bakifrån, känns som om jag skall bli påkörd hela tiden. Ingen säger något när jag åker men jag känner att de tänker ………. Gubben och Tim är de ända som kört mig än så länge. Mina pojkar har det inte lätt.
Hittade denna bild på nätet, vet inte
vem som gjort den men den är fin.


Kommentarer
Postat av: maggan

Hej älsksde Cilla tänker mycket på dej, hadde det inte varit så långt att köra så hadde jag gärna kört dej till Lund. kan inte mer än önska att du ska orka igenom allt låva att vara rädd om dej.Många kramar till dej och dinna älskade barn och gubbe.maggan Hans Åke

2012-03-07 @ 14:32:06
Postat av: Micke

En kompis till mig råkade ut för nåt liknande..hon ville inte heller köra ett tag..slutade med att hon tog några körlektioner med en körskola....kanske kan vara nåt?Men det där släpper nog så småningom....men du kommer aldrig att glömma denna händelsen...du får leva med den antar jag.Önskar dig en fin kväll...Mvh Micke

2012-03-07 @ 16:46:33
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Micke

Kram tillbaka...det löser sig detta..!

2012-03-07 @ 16:56:55
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Asynja

Att sitta i bilen och storgråta kanske inte alls är en dum idé. Det första jag tänkte var att det lät läkande.

Jag är av den tron att allt har en själ - även bilar. Det finns metallandar och mekaniska väsen i en bil, samt något över-samordnande väsen. Om du sitter i bilen och gråter och kanske berättar för den (om du orkar) om dina känslor och upplevelser så kan ni bygga upp något tillsammans.

(Hmm...jag tycker själv att det här låter helt koko. Suck! Jag skulle vilja rekommendera några böcker som handlar om alltings inneboende väsen/andar. Författaren heter Wolfgang Weirauch och böckerna heter Samtal med naturandar, Nya samtal med naturandar och Mer samtal med naturandar. Jag tycker dessa böcker är HELT FANTASTISKA! Jag planerar att recensera dem i min blogg, men jag har inte lyckats samla tankarna såpass att jag kan skriva ihop något än. Böckerna finns på svenska hos Nova Förlag. Jag kan testa att länka dit, men endel bloggar kastar kommentarer i spamkorgen om de innehåller för många länkar.)

2012-03-07 @ 22:25:21
URL: http://waytowicca.wordpress.com/
Postat av: Asynja

Länk till Nova Förlag:http://www.novaforlag.nu/naturandar.html

2012-03-07 @ 22:26:01
URL: http://waytowicca.wordpress.com/
Postat av: Going Wicca

Hej.

Jag har nog bara varit in på din blogg någon enstaka gång förut, men även om vi aldrig haft något med varandra att göra så kan jag ju inte bara låta bli att skriva något när jag läser sånt här. Jag blir helt tagen. Jag hade en styvbror som dog i en bilolycka för 5 år sen. Jag fick ont i magen när jag såg bilderna i inlägget längre ner. Nog hade du änglavakt alltid. Jag kan bara tänka mig hur jobbigt det är för dig nu, men bara låt det vara det. Tänk inte på de människor som kanske försvinner för att du mår dåligt, de är inte värda att tänka på. Tänk inte på att du är jobbig eller hopplös, bara låt dig själv vara det. Om du inte låter dig själv må jätteskitdåligt nu så tror jag att du kommer att må lite småskit väldigt väldigt länge i stället. Ibland mår man skit, och du har en bra anledning att göra det. Tillåt dig själv att gnälla, att gråta och att vara arg och förkrossad. Annars kommer du inte att läka. En dag kommer du att vakna och ha lust att kliva upp igen, även om det inte känns så nu. Släpp taget en stund, för att återfå kontrollen. Kramar till dig.

2012-03-08 @ 17:48:27
URL: http://goingwicca.blogspot.com
Postat av: Tove

Micke har en poäng! Kanske är där du ska börja, me en bilskolelärare bredvid! Men så tror jag att tiden måste ha sin gång! Ska du till sjukhus måste du kunna prata med din läkare och få sjukresa! Kramar i massor till dig <3

2012-03-10 @ 14:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0