Gnäll, gnäll och så lite gnäll.


Nu har vi varit i Danmark och lämnat Tim på flyget till Indien. Hade två tjejer som störtbölade rent ut sagt. Tina och Frida, syster och flickvän det blev nästan risk för att Tim skulle fastna i säkerhets kontrollen med för mycket vätska på sig. Han var dyng sur av salta tårar. Var uppe redan vid 5 idag, farfar ringde och kollade så att vi kommit upp. Jag har haft en helvetes natt, smärtorna avlöste varandra och jag tror att något ben sitter galet. Det känns så i alla fall.

Det kändes skönt att Tim kom iväg men jag trodde att resan till Danmark skulle döda mig, hatar att åka bil just nu. Det gör ont och jag tror att alla skall köra på mig. Mina piller börjar ta slut och jag får väl fundera på att fixa en läkare här nere, kan ju inte ha akutläkarna kvar. Varför tycker jag att allt blir värre och värre, inatt var det som om alla revben skulle ut. Visste inte hur jag skulle ha det, gick inte att ligga, sitta eller något. Vad jag än gjorde så blev det fel, och då kommer tårarna sen är det kört. Så trött på detta gnäll nu, trodde att det skulle bli bättre. Visst vissa dagar känns det bättre men då sitter jag oftast i en fåtölj och hamnat rätt och sen stannar jag där, vilket liv! Skall jag bli en soffpotatis så att jag kan undvika det onda?
Det värsta med mig just nu är att jag känner att jag är på god väg att bli pessimist, usch det blir bara värre och värre. Ingenting är kul, inte ens det fina vädret får något leende av mig. Nä jag vill inte ha ont!!! Jag får väl byta namn till grinolle, passar bättre!

Nu skall jag försöka sova sittande, går inte det så vet jag inte vad jag skall göra! Jag är så trött och har ont överallt tycker jag. Inte någon kanon tant att leva med, skulle jag tro…om jag inte gråter så gnäller jag på smärtan. Jag hade nog slängt ut vederbörande om det var jag, så det är tur att det inte är så.

Tim skall höra av sig när han kommer fram så jag har tid innan han ringer. Skall bli kul att höra vad han tyckte om den långa flygtiden, från 11,00 till 03,00 dagen efter. Stackars påg säger jag bara, han var inte nervös idag i heller så han har nog inga nerver. Annars så är han onormal, eller så är det blandningen skåning + norrlänning som gör honom som han är.Kommentarer
Postat av: Eva-Lina

Amen du: Du får väll "gnälla" hur mycket du vill. Det får de dina ta. Du ska vara glad att du överlevde detta. Så gnäll på godaste Cilla. Revben gör jävligt ont när de läker ihop m om det känns som något ben sitter fel, då kanske du skulle bli röntgad. Kramkram

2012-03-03 @ 16:04:31
Postat av: Micke

Smällde ju rejält för över tjugo år sedan på vintern..hatar att köra bil vintertid sen dess...spänner mig nåt oerhört bakom ratten....!Men det går bättre idag än vad det gjorde just då efter smällen, herregud va rädd jag var att köra bil då...men det blir bättre.

2012-03-04 @ 08:38:48
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Månhäxan

Du är i din fullaste rätt att gnälla, vännen...jag är bara så oerhört glad att du fortfarande finns kvar hos oss så ditt gnäll är som ljuv musik...;)

Massor av helande kramar!

2012-03-04 @ 22:07:49
URL: http://themoonwitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0