Hur kul har jag på en skala på 10? svar -10....

Har inte skrivit på två dagar nu, pallar inte. Jag låter som en helsur kärring som älskar att gnälla och klaga!!! Mitt liv just nu är väl inte så kul, försöker köra bil. Lipar gnäller och spyr ner bilen. Men jag tar mig några meter varje dag, men inte utan kämpande.

Vad har nu hänt under två dagar, ja jag har fått en läkare i Ystad och hon skall visst vara bra, så jag hoppas på det. Får behålla min kurator i Lund, hon orkar med mig fortfarande säger hon i alla fall.  Var inne på försäkringskassan, visste inte ens var det låg. Så man kan nog inte kalla mig stammis precis.

De hade mina läkarintyg men visste inte att jag var hemma så någonstans har det blivit glömt att sjuka mig. Men det är fixat nu och det är ju bra för annars så får jag inga pengar.

Kuratorn menar att mina största problem just nu är smärta och att jag inte får sova, så mina uppdrag denna vecka är att försöka vila mer och kanske få sova mer. Lite svårt då det gör ont att ligga eller sitta för länge. Men det är problem som skall lösas.

Ett annat stort problem är nog att jag undrar över var mina vänner har tagit vägen, jag hör av alla dessa underbara människor som jag inte brukar umgås med. Men de jag umgås med var är de? Är jag så skrämmande eller är det svårt att prata med mig? Jag känner att jag inte är den jag trodde jag var, kanske tycker folk det är skönt att slippa mig. Men nä så skall man inte tänka, jag bara har ”hjärnspöke” och detta kommer att bli bättre…………….men när? Hade jag själv velat prata med en sån gnällig och lipig person…..?......antagligen inte, så ta inte mina funderingar så starkt, jag skriver av mig och livet är så här. Alldeles normalt säger kuratorn….precis som i skolboken.

Blev så glad i dag, tjejerna från byggnads arbetsgrupp ringde. Skulle egentligen vara i Stockholm nu men jag är ju här….. Det var härligt att de ringde, underbart med de tjejerna för de gör mig glad. Massor av jobb i Maj och jag längtar att få träffa dem då.

Vad har mer hänt, träffade en gammal arbetskamrat som numera är mer av en familjemedlem, det var skönt. Alltid så trevligt att träffa Ollepulle.

Träffat har jag även gjort med mina grannar, ja lite svårt att undgå att ses. Var skönt att prata lite och även skönt att kunna låna ut öronen för andra saker än mina egna problem hela tiden.

Många har börjat skriva till mig och ge mig olika tips, tjejer och killar jag aldrig träffat. Helt otroligt vad detta gör mig glad mitt i allt skit så finns det de som bryr sig om mig. Jag försöker att svara men i mellan åt så är jag inte så ”pratig” av mig. 

 

En dag så hittar jag MIG igen, hoppas bara att det sker snart.


Kommentarer
Postat av: Månhäxan

Ja du, det är i nöden vännen prövas heter det ju...tråkigt att höra att inte dina finns där för dig.

Du vet att det bara är att hojta till om du vill ha sällskap, är jag ledig kommer jag gärna ut till dig en sväng.

Ta hand om dig bäst du kan, gumman <3

Kramar!

2012-03-12 @ 19:30:48
URL: http://themoonwitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0