Jag har slutat att leta.
Jag skall sluta säga att jag saknar mitt gamla jag, hon finns inte mer. Jag lever i nya rutiner, sakta men säkert börjar jag kunna köra bil utan att kräka och gråta. Det går inte fort men ingen krypkörning i heller. Problemen ligger i de bilar jag har bakom mig, helst om det är en lastbil.


Det är bara att acceptera mitt ”nya” jag, tänker inte leta mer efter den gamla Cilla. Hon är väck!!! Jag märker på min omgivning att många tycker att jag skall ”bli normal” igen. Jag väljer INTE att vara sån här, jag väljer inte att lipa hela tiden, det kommer av sig själv.


Smärtorna jag har är inte på låtsas och mina bilder i huvudet efter olyckan är inte att leka med. Men på något sätt känner jag att jag är tuffare nu än bara för några dagar sen. Vill inte leva med dessa bilder i resten av mitt liv. På något sätt skall jag må bättre, och det är inte för att andra tycker att jag skall sluta tjafsa utan för att jag själv vill!  Självklart väljer man inte att leva vidare i en olyckas mardrömmar man hamnar där och sen……..vem hjälper en därifrån?


Som sagt jag är nog förändrad, känner att nu skall jag inte skjuta upp saker mer. Man vet inte vad som händer under dagen så varför chansa. Vill man göra något så är det nu som gäller.


Jag är tacksam för ER ALLA som skriver till mig, jag läser och njuter av att ni som är så viktiga för mig. Ni är så fina människor! Ni gör livet värt att leva, jag skall kämpa mer.

 
Tack för att ni finns.
Kommentarer
Postat av: Micke

Jo...tack själv hörru :)Har själv för avsikt med mitt liv att inte skjuta på saker och ting jag vill göra.

I största möjliga mån försöker jag genomföra allt jag verkligen vill göra...man vet ju aldrig vad som händer i morgon.Ha en fin Måndag!!

Det ska jag ha.

2012-03-12 @ 10:13:05
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Månhäxan

Att leva i nuet är nog det viktigaste av allt, ja...Önskar dig allt gott, vännen och god bättring.

Kramar!

2012-03-12 @ 18:45:20
URL: http://themoonwitch.blogg.se/
Postat av: Jex

Såg bilden.. Ryser i hela kroppen och tycker du är fantastiskt modig som ens sätter dig i en bil av någon form.. Kramar om och önskar dig allt gott.

2012-07-13 @ 19:11:00
URL: http://jexstar.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0