Mamma stress!Tina & Tim MVG+ i mitt facit.

 

Ja, en massa som skall vara klart, varför skall man stressa i sista minuten? Trodde allt var klart men NEJ, småsaker som mamma Cilla tror sig veta att Tim behöver. En typisk mamma sak antagligen. Tim däremot är lugn som en filbunke och tar allt med lugn och ro. Sen alla mina funderingar och rotande i framtiden så gott jag kan för att se om det finns problem någonstans, men det verkar inte gå att fuska. Framtiden är i morgon så jag får vänta.

Resan är klar, allt packat snart och jag börjar om igen…..vad har vi glömt? Måste pusta, har ont så att jag spyr. Förlåt kräka heter det väl på civiliserad svenska.

Kom att tänka på min dotter Tina, hon måste ju tro att jag inte älskar henne, allt detta skrivande om Tim, Tim och Tim. Så fel hon har i såfall, jag är så stolt över båda mina barn som är så perfekta två barn kan bli. Med facit i handen så kan jag vara en stolt förälder ja även gubben får väl hänga med på en bit. Ibland har jag väl lyssnat på honom när det gäller barnuppfostran eller? Jag blir lite tveksam………lyssnar jag någonsin? Ja det gör jag faktiskt och jag är ingen envåldshärskare i heller, är nog en ganska snäll person egentligen. Kombinationen av oss är väl det som har gjort våra barn så omtänksamma och goa som de är.  

Tina bor i Malmö och sköter sitt pluggande och boende perfekt, kanske om jag skall leta fel……så har hon lite för lite tid för sin mamma. Jag behöver mina barn, är livrädd att de skall dissa mig som det så fint heter. Jag vill att de skall känna att jag alltid är där för dem. Men jag behöver dem så mycket, jag mår skit ibland när jag inte vet vad de gör eller inte hör deras stämma var dag!

Är så rädd att det skall hända Tina en massa eftersom hon bor i Malmö, tänk om någon idiot gör henne illa. Skulle aldrig förlåta mig själv för att jag inte skydda henne………..Vet att hon kan ta vara på sig själv och det är jag stolt över. Tänk om det händer Tim något??? Ja TÄNK om, en mammas gissel. Något man aldrig säger bara tänker. Tur ens barn inte vet vad som rör sig i föräldrars huvud då hade de nog aldrig orkat med sina föräldrar, haha.

Hur är det med mig idag? Ja förutom att jag har ont, trött, huvudvärk, kräker och har tomtar på loftet så är det väl ganska bra.  Inte så mycket jag kan göra, även om jag vill så orkar jag inte. Har planerat att göra lite örtomslag till mig själv i helgen, skall bara få i väg Tim sen kan jag återgå till att vara ego Cilla.Kommentarer
Postat av: Tove

2012-03-03 @ 07:02:59
Postat av: Micke

Jo..man vill ju beskydda sina ungar så länge man lever antar jag...men de tycks klara sig ändå ;)Men Malmö där...ja...knepigt ställe att bo på sen nåt år tillbaka eller vad det är...men det som händer brukar väl inte drabba tredje person om man säger så?

Uppgörelser?Önskar dig en fin Lördagskväll.

2012-03-03 @ 12:29:53
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Månhäxan

En kärleksfull förälder slutar aldrig bry sig, så är det bara...samtidigt som man måste släppa taget om sina älskade ungar. Du ska vara stolt över dina barn, vännen! Och jag tror alldeles säkert de båda klarar sig ypperligt, vad de än tar sig för...de har ju en stark, självständig...men ändå ödmjuk kvinna att brås på...

Ta hand om dig, söta!

Kram!

2012-03-04 @ 22:03:43
URL: http://themoonwitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0