Små bitar av mig doppade i salta tårar.

Min dotter hälsade på mig några timmar igår. Det känns så skönt att hon trivs med sitt liv, har massor att göra och ändå kan ta tid för sin mor. Vi hade trevliga timmar som tyvärr tar slut alldeles för fort.

Tim har fortfarande inte hört av sig, de har problem med servern nere i Indien. Men jag saknar honom och undrar hur det går för honom. Han var ganska chockad för all fattigdom och mycket annat. Så det hade varit kul att prata med honom och se hur han har det nu när han varit där en vecka.

Gubben hade blommor med sig hem idag, de hade samlat på jobbet. Saknar att jobbet, vill jobba!

Känner inte att jag kommer någonstans, ingenting är kul just nu och jag blir missförstådd hela tiden. Det är svårt att komma någonstans om ingen vill prata med mig, och då menar jag inte genom nätet.  Mitt dagliga liv är inte okej och jag känner att känslan att några tycker att ”ryck upp dig nu”! Skulle önska att det var mina ben som var brutna och gipsade då hade folk sett att jag är i sönder. Nu ser ingen och det ger mig en känsla att jag inte är så sjuk. Jag bara spelar, men vad kan jag vinna på det??? Varför förstår inte någon att jag är sönder inuti? Eller rättare sagt Cilla finns i bitar nu, lite här och där. ………………………………Kommentarer
Postat av: Anne

Usch...jag finner inga ord...Vilket elände.

Jag förstår att du har det svårt och jag önskar verkligen att du snart finner din inre kraft att börja läka dig efter allt det hemska.

Var rädd om dig! Kram

2012-03-10 @ 12:35:21
URL: http://www.systeranne.wordpress.com
Postat av: Conny

Alla som känner dig Cilla vet att du är en glad positiv och aktiv människa, och när allt det helt plötsligt bara ändras då vet man att det är något fel på dig och inget skådespel. Hoppas att vi snart får tillbaka vår gamla kända Cilla. Håll ut du kommer igen du är stark även om du inte känner så just nu./ många varma krya på dig kramar från oss.

2012-03-10 @ 13:14:57
Postat av: gunnar v g

håller helt med Conny !! kraam vännen

2012-03-11 @ 10:46:36
Postat av: Månhäxan

Älskade fina vännen...det gör ont att höra hur du har det...:( Önskar du mötte mer förståelse från din omgivning...kan bara beklaga att det finns så korttänkta dumma människor...

Tänker på dig!

Kramar!

2012-03-12 @ 18:50:05
URL: http://themoonwitch.blogg.se/
Postat av: Tina

Älskar dig mamma <3

2012-03-15 @ 08:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0