Baka, baka liten kaka......

 
 
Ja denna dagen börjar faktiskt också gå mot ett slut, trodde inte detta i morse. Det har varit kämpigt men kanske syns ljuset längst ner i tunneln. Ja i alla fall syns någoting men det kommer att ta tid att komma dit. Känner att dåren i mig har tagit över! Funderar på att ge den sparken men vet ej hur. Kan man vräka utan att få repressalier? Ja det får nog de kloka fundera på.
 
Har ni någon gång känt att er hjärna sitter på sin tron och bara gör dig till åtlöje hela tiden. Vad jag än vill så gör den något annat, ganska irriterande faktiskt. Jag vill gå vänster då tvingar den mig att gå höger. Lite svårt att inte vara ledsen när inget fungerar.
 
 
 Ingenting startar när man vill......
 
 
Och ingenting känns som det skall, så nu gör jag upp en plan för att hjälpa mig själv till att må bättre. Vad skall jag då göra.......jo jag går in i köket och gör lite olika fyllningar, planerar för en tårta som skall heta duga, sen skall jag bara hitta någon som skall äta den, ja varenda smula!!! Att jag inte äter själv, det vet alla som känner mig men jag älskar att se andra äta mina tårtor.
 
Alla vet kanske inte att jag har flera bloggar bland annat som heter Mumsfillibabba. Har inte satt in något efter krocken men det finns gamla bilder på mina tårtor och andra bakverk. Jag har även en "mumsfillibabba" på facebook och en "Bara Fredholmskan" som är ganska nygjord. Ni är välkomna in om ni vill.
 
 
Här är lite tårtor jag gjort, jag vet att jag inte är bäst men vem är det? Jag vet att jag är duktig och vill fortsätta vara det. Så nu får jag träna upp mig igen.
 
             
 
 
 
 
     
 
     
 
     
 
       
 
     
 
 
 
 Och hur många har gjort tårttofs till Maria Montazami?
 
 
Nä nu går jag in i köket och ser om jag orkar göra något. ♥
Ha en fin kväll.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0