Jag, jag och jag.

 

  🌸 🌹 🌷 🌻 🌷 🌹 🌸

 
Jag behöver i bland leta efter positiva saker. Tyvärr är det så med mig som med många andra att man går ner sig i djupvattnet, och så kommer man inte upp igen. Man drunknar..... Fast jag vet att jag är skadad och lytt så tycker jag att andra hela tiden har det värre. Även om det inte är tänkt på det viset, så blir det så i alla fall. Man kan inte jämföra smärtor eller hur man mår, men ändå skall jag/man på det hela tiden. Ungefär som när ens mor hade bakat något supergott, man kunde bara inte hjälpa det man var tvungen att smaka. Man, man, man varför säger man, man hela tiden? Går på smärt rehab i Lund just nu och det är intressant vilka fällor man sätter ut, och som man själv fastnar i sen.
 
Får höra att jag är så negativ mot mig själv hela tiden, tycker inte det själv utan jag tycker jag är realist. Men jag har väl fel eftersom flera stycken kastar "elaka bollar" i huvudet jämt. Jag vet att jag kan många saker men jag blir inte yngre och vad jag vill och kan, är inte samma sak som vad jag kan göra och hur jag skall klarar ekonomin. Är man utförsäkrad ett år efter att en kille kör över mig med hans lastbil så är jag ingenting värd längre. Varför skall jag som betalat skatt, skött mig och arbetat få hjälp när jag är skadad? Ja säg det, ganska idiotiskt att tycka att jag skulle ha några rättigheter.
 
Hade någon frågat mig nu så hade jag sagt, missköt dig, sup gärna, gör brott, gör allt olagligt etc då får du hjälp men bli för guds skull inte sjuk. Då är du körd, då har du inga rättigheter. Du blir tagen för bluffmakare och lat drummel etc......................................................
 
 
 
 
Här leker jag med min lillebror och lillasyster.
 
 
 Jag med min mor och farfar, jag är brudtärna till min farbror och hans underbara fru.
 
 
Studenten, en härlig tid.
 
     
 
Och så leker vi igen jag och min syster.   
                                                                                                                                              
 
Här är tanten nu, älskar att ha kul. Har nästan glömt av att jag är blond eftersom jag färgat mig mörk i många år.
 
Simma lugnt, i regnet.
 

Kommentarer
Postat av: Anne

Vad tråkigt att du har det så jobbigt....Önskar dig bara väl och att du snart får medvind i dina segel.
Var rädd om dig, Kram

2013-07-01 @ 19:46:23
URL: http://www.systeranne.wordpress.com
Postat av: wiccan

Länge sedan, tack för ditt söta meddelande. Jag blev jätteglad. Kramisar

2013-07-01 @ 22:48:23
URL: http://wiccankraft.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0