Min andra solstråle.

 
Ja jag har självklart mer än en solstråle i mitt liv. Sonen är också min energi och lycka. Utan dessa två barn hade livet nog varit ganska tomt. Sonen var superduktig på amerikansk fotboll och hel familjen blev inblandad i detta. tyvärr blev han muskelsjuk och fick sluta med allt vad sport heter. Sjukdomar brukar knäcka människor men sonen tog sig sakta upp och bestämde sig för att hjälpa andra istället.
 
Han tog sig till Indien och hittade sitt "kall" Att ha sonen på andra sidan jordklotet kändes helt okej, kände att han fixade det. Han var en ny kille när han kom hem, ville arbeta med att hjälpa andra, så det blev lärare. Han började plugga på Malmö högskola för att kunna bli lärare. Nu vill han ha en paus och stanna upp. Allt går så snabbt och han vill tänka efter vad han verkligen vill med sitt liv. När man inte vet när man är "äldre" hur skall då ungdomar veta?
 
Han är så omtänksam, självgående och snäll, väldigt lik morfar på många sätt. Lång och ståtlig, bara jag som krymper. Han kommer att lyckas med det han bestämmer sig för, mina barn är lite envisa och målmedvetna.
Vad som kommer att hända i framtiden vet ingen, men jag vet att det kommer att gå bra. Jag tror att det är bra att ibland stanna upp och kolla vart man är på väg.
 
 
 
 
 
Så här ser han sig själv.
 
 
 
 
 
 
Underbara barn.
 
Ja idag blev det två inlägg, men jag är så stolt över mina solstrålar.
Ta det lugnt idag, och gör gärna någon glad idag. Det gör en själv glad.
 

Kommentarer
Postat av: maggan

Ja du Cilla Du ska vara jätte stolt över dina barn. Vi är också jätte stolta över våra barn och barnbarn. Många Kramar Maggan Hans-Åke

2013-06-29 @ 20:15:46
Postat av: wiccan

Tack Maggan och även Hans-Åke, visst är det härligt att se sina barn blomstra och vara så stolta över dem att man spricker i bland. Era barn är också fantastiska och det var så kul att träffa dem, det var ju ett tag sedan sist. Och jag hoppas att jag får så fina barnbarn också.🌸 🌹 🌷 🌻 🌷 🌹 🌸

2013-06-29 @ 23:56:04
URL: http://wiccankraft.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0