Solskenen i mitt liv.

 
Letade solsken i mitt stormiga, dagliga liv. Kom på att jag vill berätta lite om mina solsken. Ja då menar jag mina barn, mina underbara barn och husdjur. Kanske tänker ni, ett inlägg om blöjor, nappar och pälsvård. Haha nej mina barn är vuxna, självständiga varelser som har blivit precis det vi föräldrar önskade. Underbara, omtänksamma självgående...ja jag kan hålla på i evighet. Husdjuren kommer senare att få chansen att visa hur charmiga de är.
 
Först ut är dottern, hon har alltid haft en vacker själ och har ett väldigt vackert utseende. Ja lik mamma ni vet. Hon har egna åsikter, vet vad hon vill. Efter att ha vrålpluggat och klarat den ena utbildningen efter den andra utan att gnälla bara nöjd så skadar hon sig genom ett fall på ca 5 meter som stoppade hennes framtid som energi konsulent. Hon har fortfarande problem och värk men stoppar det henne? Nä, hon tog några kurser som heter "den fotografiska bilden 1 + 2" på högskolan, eftersom detta är hennes stora hobby så klarade hon detta också galant.
 
Startade eget som fotograf och är nu ute på bröllop överallt och fotograferar. Så härligt att se henne när hon berättar så nöjda de är och hur mycket arbete som hon lägger ner. Det verkar som att energin aldrig tar slut.
Ni kan gå in på hennes sida  om ni är nyfikna, tyvärr sätter hon inte in allt men hon har lovat att bättra sig redan i kväll. Efter lite hot och gnäll i från mamma....
 
Hon var senast i dag på en fotografering i Eslöv-Harlösa. När hon inte fotograferar så arbetar hon nu på Din sko, för att alltid veta att hon har en inkomst så att hon kan göra rätt för sig. Det tog inte så lång tid förrän hon skaffade sig titeln exponerings ansvarig. Hon är alltså en väldigt driven och vet vad hon vill. Och hon gör det på så sätt att hon vet att hon alltid kan göra rätt för sig. Det kommer inte att ta så lång tid förrän hon börjat plugga igen, tror att hon har lite nya idéer på G.
 
 
   
 
 
 
 
    
 
 Visst har jag en fin dotter?
Kan man vara något annat än stolt?
 
 
    
 
 
 
 Sen är inte utseendet och intelligens allt men ett fint tillägg eller så får man kanske inte säga.
 
Ha en underbar helg och va rädda om er.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0